Ajutăți-ne

2% pentru persoane fizice

Puteți ajuta Asociația Muntele Alb redirecționând 2% din impozitul pe venit. Conform  prevederii din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoană fizică, poate direcţiona 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către o organizaţie non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, este doar o parte din impozitul dumneavoastră pe venit aferent anului fiscal trecut care poate fi redirecţionată către Asociaţia Muntele Alb.

Formularul 230 trebuie completat cu datele personale, de mână, cu majuscule şi semnat. Nu este necesară specificarea sumei şi nici ataşarea Fişei Fiscale. Formularul completat se depune direct la registratura administraţiei financiare de care aparţineţi sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până la data de 25 mai.

Vă mulţumim pentru sprijinul dumneavoastră!

[Instrucții] [Formularul 230]

 

3‰ pentru persoane juridice

Contribuie cu 20% din impozitul pe profit, in limita a 3 la mie din cifra de afaceri. Puteți contribui la îmbunătățirea activităților noastre folosind 20% din impozitul pe profit datorat către Bugetul de stat.

Puteți alege să susțineți activitățile noastre direcționând 20% din impozitul pe profit datorat statului către noi. Codul fiscal vă permite acest lucru. Potrivit art.8 din Legea nr.32/1994 privind sponsorizarea, persoanele fizice sau juridice române care efectuează sponsorizări beneficiază de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, în condițiile legii.

Potrivit art. 21 alin. 4 lit. p) din Codul Fiscal, pentru ca sponsorizarea dumneavoastră să fie deductibilă integral, acesta trebuie să reprezinte maxim 3 la mie din cifra de afaceri și nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

[Descărcați de aici modelul de contract de sponsorizare]


Donații recurente

Dacă ai un cont de online banking și obişnuieşti să faci tranzacţii online, poți seta plăţi recurente către un cont ales de tine. Controlul asupra sumei pe care vrei să o donezi, a perioadei pentru care vrei să devii donator recurent şi a frecvenţei donaţiilor îți aparține în totalitate.

Donațiile pentru Stejarul Campus Universitar, căminul studențesc din București, se pot face tot pe acest cont.

După ce ai selectat toate informaţiile descrise mai sus, tot ce ai de făcut este să menţionezi beneficiarul, şi anume:

  • Nume: Asociația Muntele Alb
  • Cod Fiscal: 26352418
  • Sediu social: Str. Carol Davila 59, Sector 5, București 050455
  • Banca: RAIFFEISEN BANK - Sucursala Dorobanților
  • BIC: RZBRROBU
  • Cont (RON): RO82 RZBR 0000 0600 1227 7953
  • Cont (EUR): RO44 RZBR 0000 0600 1227 7958

Însă dacă programul tău nu îți permite, contactează-ne.

 

Donații online prin Platforma PayPal

Vă oferim și posibilitatea de a face o contribuție directă către Asociația Muntele Alb prin Platforma PayPal

Ajutoare lunare
monthly donations

Ajutor individual
single donation
Tastați valoarea lunară dorită Please type the desired monthly contribution (Euro):
Tastați valoarea dorită Please type the desired contribution (Euro):

 

 


Campus Universitar Stejarul
Stejarul Campus Universitar: camin studentesc in BucurestiUn anturaj cu preocupari culturale comune va stimula fără îndoială competențele și dezvoltarea educațională a elevilor, îmbunătățirea calificărilor lor profesionale și posibilitățiile de muncă.

 

Club de tineri Linx
aObiectivul principal al Clubului Linx consistă în oferirea unor activități pentru timp liber variate și distractive, desfășurându-se în același timp o lucrare formativă intensă.

 

Club Universitar Stejarul
Stejarul Campus Universitar: camin studentesc in BucurestiActivitățile organizate de Stejarul sunt variate: ajutor social, solidaritate, cicluri de conferințe culturale, cursuri de formare privind virtuți, orientare familială, activitățile sportive și de timp liber.

 

Forum Leadership
Scopul acestui Forum pentru top management este de a promova analiza chestiunilor de actualitate legate de business și de funcții de conducere în raportul său intrinsec cu dimensiunile umanistice și etice.